Voor de kunstenaar

KUNSTSTUKKEN 101 is een huis waar KUNST centraal staat. De doelstelling van KUNSTSTUKKEN 101 is om kunst en inwoners van vooral de zuid- en westzijde van Den Haag met elkaar in contact te brengen. Dit door kunst uit te lenen, kunstwerken te verkopen, door cursussen en workshops te geven en lezingen te houden.

Voel jij je je betrokken bij deze doelstelling en wil je participeren op een of andere wijze bij KUNSTUKKEN 101, dan ben je welkom. Heb je werk dat je wil verhuren of verkopen, of wil je graag een workshop of lezing geven, neem contact op met ons.  

Onze vraag aan jou als kunstenaar is of je interesse hebt om hieraan deel te nemen. Zo ja, dan vragen wij je om je gegevens zoals naam, adres, e-mailadres en link naar je website of wat foto’s van je werk aan ons door te geven via ons adres kunstenaars@kunststukken101.nl. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een persoonlijke afspraak bij KUNSTSTUKKEN 101 of bij jou in je atelier of huis. Voor meer informatie klik hier: consignatievoorwaarden, consignatiecontractsamenwerkingkunstenaars, aanmeldingsformulier.