Exposities

van zaterdag 7 september tot zaterdag 21 september
Opening 7 September om 16.00 uur   Suzanne Bo                          Anne Marie Penning                                
van zaterdag 30 juni tot zaterdag 14 juli
van zaterdag 17 maart tot zaterdag 7 april
Er is zowel figuratief als abstract werk te zien en te koop, vervaardigd met veel verschillende technieken. De keramiek vormt een fraai geheel met foto’s van een reis door Nepal
van zaterdag 3 februari tot zaterdag 17 februari
         
van zaterdag 24 februari tot zaterdag 10 maart
     Nicky Konins, Keramiek   Barbera Sterk      
van vrijdag 5 januari tot zaterdag 20 januari
Anette van Stekelenburg, keramiek                                                                                                                    
van vrijdag 1 december tot zaterdag 16 december
 Marlieke Overmeer laat zich voor deze expositie inspireren door de welvingen en het contrast in hard- en zachtheid van koeien. Het onderwerp wordt door het subtiele lijnenspel en het gebruik van een sobere figuratie sterk geabstraheerd. Het werk bestaat uit acrylschilderijen van divers formaat en collages op paneeltjes. Marion van Hoogen zal, naast 3d- werk,  een lange tekening (meer dan 20 meter!) laten zien met behulp van een ‘tekeningbeweegmachine’. Zij heeft een samenwerkingsverband met Wep Haas, bekend van Facebook. Hazen spelen een grote rol in haar werk, wat meteen de logica van deze gezamenlijke expositie verklaart!
van zaterdag 27 mei tot vrijdag 16 juni
Opening op zaterdag 27 mei 2017    
van zaterdag 6 mei tot vrijdag 26 mei
van zaterdag 15 april tot vrijdag 5 mei
‘Afstand’ In de schilderijen van Heleen Makkinga is haar fascinatie te zien voor de wereld van de microscoop en de telescoop. Zelf zegt zij hierover: “Wanneer je van ver of juist dichtbij naar alle organismen kijkt, wordt het al snel duidelijk dat er grote overeenkomsten zijn in de ‘vormentaal’. In mijn fantasie lijkt een cel op een planeet, een bloedvat wordt een rivier. De verste rafelranden van het heelal lijken eenzelfde patroon te hebben als micro-organismen onder de microscoop. Dit patroon probeer ik te vangen en te schilderen.” Tijdens haar zoektocht naar dit patroon gebruikt zij regelmatig een landschap of zeezicht als achtergrond voor een gefantaseerde vorm; er ontstaat dan bewust een vervreemdend effect.