Exposities

van zaterdag 11 mei tot zaterdag 1 juni
Ruud Becker volgde zijn opleiding aan de Grafische School in Amsterdam en de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, waar hij nu woont en werkt. Zijn specialiteiten zijn schilderen met acrylverf op linnen en vooral linosnedes in vele drukgangen, in vaak dertif of meer kleuren. Zijn werk is figuratief, verhalend en licht erotischvan karakter. Een verhaal waarin hij zich laat inspireren door de beelden en landschappen die hij tegenkomt en waarin de vrouw meestal centraal staat. Werk van Ruud Decker is in het bezit van de gemeente Den Haag, ING Bank, Forbo en vele particulieren.
van zaterdag 15 juni tot zaterdag 29 juni
Niels de Ruyter heeft kunstacademie Haarlem Leiden gevolgd.  Maakt de afgelopen tijd fantastische gebakjes op voorgrond en levendige achtergrond      
van zaterdag 27 april tot zaterdag 11 mei
Blanka De Bruyne (Brugge,1975) volgde de opleiding schilderen aan  de Académie des Beaux-Arts Jean-Jacques Gailliard  in Brussel.  De mens en de menselijke emotie staan centraal in haar werk, hierbij gaat het niet om de weergave van de werkelijkheid maar de emotie en de wereld achter deze zichtbare werkelijkheid.
van zaterdag 1 juni tot zaterdag 15 juni
Ger Jansen (11-8-1936 – 21-12-2010) was een beeldend kunstenares die sinds 1958 in Den Haag woonde en werkte. De acrylschilderijen, gouaches en pastels van Ger Jansen onderstrepen haar betekenis in de wereld van het eigentijdse expressionisme en haar eigen bijdrage aan de moderne schilderkunst in Nederland. Haar oeuvre heeft toegang gevonden tot talrijke museale en privé collecties in binnen- en buitenland.  
van vrijdag 22 maart tot maandag 22 april
Expositie "Elke vlek is en vorm" Schilderijen, olieverf op doek en goaches op papier           
van vrijdag 1 maart tot vrijdag 22 maart
Schilderijen op doek, olieverf Leidy maakt smokwerken, daarna tekent ze deze en vervolgens schildert zij deze. Totaalbeeld is prachtig. Kom een kijkje nemen in etalage of winkel. .     .        
van zaterdag 10 oktober tot zaterdag 24 oktober
van zaterdag 15 februari tot zaterdag 22 februari
van zaterdag 23 november tot zaterdag 7 december
  Blanka de Bruyne t’s supposed to
zaterdag 16 november
  Aanmelden  !!!!!!    Het concert is vrij toegangelijk, na afloop wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Graag vooraf aanmelden via info@jaimevita.com  Meer informatie: jaimevita.com